Postbus 64710 | 2506 CC Den Haag

Professionele interimmanagers zijn professioneel verzekerd!

Dat is het uitgangspunt van K+V. Dit gerenommeerde interimbureau werkt graag met mensen die hun vak serieus nemen en daarin past dus ook serieuze ondersteuning. K+V is blij met de unieke samenwerking met VBIM beroeps verzekeringscollectief. Het is altijd een zoektocht voor interimmanagers naar de juiste verzekeringen en VBIM heeft als collectief juist al die zaken uitstekend geregeld. VBIM is een transparant collectief zonder winstoogmerk.

K+V en VBIM hebben een samenwerking voor je opgezet waarmee je je met aantrekkelijke korting en tegen uitgebreide polisvoorwaarden snel, volledig en zonder zorgen kunt verzekeren via de VBIM polissen voor beroeps/bestuursaansprakelijkheid (BA polis) en arbeidsongeschiktheid (AOV polis).

Voordelen voor K+V interim managers  • Geen BA acceptatietoets
  • Geen procedure voor interimmanagers met minder dan 2 jaar ervaring
  • Geen eenmalige toelatingsbijdrage. Direct voordeel van € 195,-
    Ben je nog geen 2 jaar werkzaam als interimmanager? Dan is je directe voordeel zelfs meer dan € 500,-
  • Je betaalt alleen de jaarlijkse VBIM deelnemersbijdrage van € 95,-
  • De BA polis kent een basis-jaarpremie van € 600,- waarop de K+V interimmanagers eind 2017 nog eens 10% extra korting kunnen ontvangen indien over heel 2017 tenminste 50 K+V polissen worden afgesloten. Bij een non profit verzekeringscollectief als VBIM is volume een factor waar alle deelnemers baat bij hebben!
  • Voor de VBIM/Amersfoortse AOV polis gelden voor K+V interimmanagers speciale gunstige polisvoorwaarden. De korting op de premie bedraagt 60% van de standaard AOV polis voor ondernemers.

Voor alle voordelen en meer informatie over onze verzekeringen verwijzen we je naar de individuele productpagina’s. Je vindt deze onder het kopje Diensten & Producten


Heeft u interesse?

Ben je als interimmanager op dit moment ingeschreven bij K+V of werk je via K+V dan kan je nu profiteren van een unieke samenwerking die alleen K+V bij VBIM kan bieden!

Vul het formulier in en vergeet niet de gevraagde bijlagen mee te zenden! In het formulier kun je aangeven of je de BA polis direct wil laten ingaan, en of je interesse hebt in de AOV polis en andere VBIM producten.

Wij verwerken je aanvraag binnen 3 werkdagen nadat alle gevraagde stukken zijn ontvangen bij VBIM.

Heb je vragen? Neem dan even contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst!

Vrije Beroepsorganisatie Interimmanagers (VBIM) bestaat sinds 1993 en heeft honderden deelnemers. Als enige verzekeringscollectief van en voor interimmanagers biedt VBIM polissen specifiek afgestemd op het beroep interimmanager.

De VBIM BA polis is sinds 1993 de enige collectieve verzekering die precies is toegesneden op de beroepspraktijk van interimmanagers. De polis is een combinatie van bedrijfs-, beroeps- en bestuursaansprakelijkheid, aangevuld met een unieke juridische bijstand component, premieverlaging in perioden waarin je niet werkzaam bent en een doordachte nazorg risicodekking. Zie voor alle speciale voorwaarden de pagina’s over verzekeringen op de website www.vbim.nl .

Uiteraard staan ook de andere verzekeringen en dienstverleningen van VBIM voor jou als K+V interimmanager open.