Postbus 64710 | 2506 CC Den Haag

LET OP: deze regeling geldt voor aanmeldingen tot en met 20 december 2023

Professionele interimmanagers zijn professioneel verzekerd!

Dat is het uitgangspunt van K+V. Dit gerenommeerde interimbureau werkt graag met mensen die hun vak serieus nemen en daarin past dus ook serieuze ondersteuning. K+V en VBIM zijn verheugd over de unieke samenwerking met het VBIM beroeps verzekeringscollectief. Het is voor interimmangers een zoektocht naar de juiste verzekeringen en VBIM heeft als collectief juist al die zaken uitstekend geregeld. VBIM is een transparant collectief zonder winstoogmerk.

K+V en VBIM hebben een samenwerking voor je opgezet waarmee je je met aantrekkelijke korting en tegen uitgebreide polisvoorwaarden snel, volledig en zonder zorgen kunt verzekeren via de VBIM polissen voor beroeps/bestuursaansprakelijkheid (BA polis) en arbeidsongeschiktheid (AOV polis).

Voordelen voor K+V interim managers

LET OP deze voordelen vervallen per 31 december 2023 voor nieuwe deelnemers, voor bestaande deelnemers en voor lopende polissen. Voor 2024 gelden de bedragen en regelingen die voor alle deelnemers van toepassing zijn, zoals op deze website opgenomen.  • Geen BA acceptatietoets
  • Geen procedure voor interimmanagers met minder dan 2 jaar ervaring
  • Geen eenmalige toelatingsbijdrage. Direct voordeel van € 195,-
    Ben je nog geen 2 jaar werkzaam als interimmanager? Dan is je directe voordeel zelfs meer dan € 500,-
  • Je betaalt alleen de jaarlijkse VBIM deelnemersbijdrage van € 110,-
  • De BA polis kent een basis-jaarpremie van € 600,- waarop de K+V interimmanagers nog eens 10% extra korting kunnen ontvangen!


Heeft u interesse?

Ben je als interimmanager op dit moment ingeschreven bij K+V of werk je via K+V dan kan je nu profiteren van een unieke samenwerking die alleen K+V bij VBIM kan bieden!

Vul het formulier in en vergeet niet de gevraagde bijlagen mee te zenden! In het formulier kun je aangeven of je de BA polis direct wil laten ingaan, en of je interesse hebt in de AOV polis en andere VBIM producten.

Wij verwerken je aanvraag binnen 10 werkdagen nadat alle gevraagde stukken zijn ontvangen bij VBIM.

Heb je vragen? Neem dan even contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst!

De VBIM bestaat sinds 1993 en heeft honderden deelnemers. Als enige verzekeringscollectief van en voor interimmanagers biedt VBIM polissen specifiek afgestemd op het beroep interimmanager.

De VBIM BA polis is sinds 1993 de enige collectieve verzekering die precies is toegesneden op de beroepspraktijk van interimmanagers. De polis is een combinatie van bedrijfs-, beroeps- en bestuursaansprakelijkheid, aangevuld met een unieke juridische bijstand component, premieverlaging in perioden waarin je niet werkzaam bent en een doordachte nazorg risicodekking. Zie voor alle speciale voorwaarden de pagina’s over verzekeringen op de website www.vbim.nl .

Uiteraard staan ook de andere verzekeringen en dienstverleningen van VBIM voor jou als K+V interimmanager open.